BuG.iDLe.rO |war3ft|
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

BuG.iDLe.rO | Warcraft III FT |

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

... clanul serverului (#2)

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Th3_SnAk3
keeper
keeper
Th3_SnAk3

Number of posts : 156
Localizare : suceva
Registration date : 10/08/2008

... clanul serverului (#2) Empty
MesajSubiect: ... clanul serverului (#2)   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitimeSam Noi 22, 2008 7:53 pm

Sa fiu singer eu mi-am pus clanul lui just [BuG]^Th3_SnAk3 (nu mai gasesc celalalt topic)
Sus In jos
Ing3rashu
lord
lord
Ing3rashu

Number of posts : 377
Localizare : Capitala Bucuresti!!!
Registration date : 11/08/2008

MesajSubiect: Re: ... clanul serverului (#2)   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitimeDum Noi 23, 2008 8:30 am

Este o problema,xp-ul.Bine a zis kiba am muncit o viata pentru xp si macar acum la batranete sa am placerea sa ma joc cu level 10 la toate rasele

Cu respect Ing3rashu
Sus In jos
https://bugz.forumgratuit.ro
Th3_SnAk3
keeper
keeper
Th3_SnAk3

MesajSubiect: re   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitimeMar Noi 25, 2008 2:04 pm

kam da da la mn merge cu [BuG]^Th3_SnAk3 am xp kre am avut da nuj dece nu mai merg comenzile .kreca din cauza clanului mai incerc fara
Wink Evil or Very Mad
Sus In jos
justdapz
slot
slot
justdapz

Number of posts : 85
Registration date : 05/07/2008

MesajSubiect: ... clanul serverului (#2)   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitimeMar Noi 25, 2008 8:31 pm

Qube o idee buna cu clanul cred k vor veni mai multi si vor incerca din greu sa intre in clan iar dak intra o sa intre trebuie sa faca xp Love

[BuG]^justdapz

pS. tine si u sv deschis macar vreo kteva zile non-stop plss Cool
Sus In jos
Ing3rashu
lord
lord
Ing3rashu

MesajSubiect: Re: ... clanul serverului (#2)   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitimeMier Noi 26, 2008 5:22 pm

Yo zic sa il facem non-stop chiar dak intra codati sunt jucatori care sa fak demo si sa ia ip.....Si in legatura cu clanul trebuie sa avem 2 sv.(k primu sa desfintat vedeti povestea tot aici la DIVERSE)unu pentru meciuri si altul pentru a juca de distractie....Si cu niku la clan mam gandit si mai bun cred k este >BuG<>Ing3rashu,~*BUG*~Ing3rashu,-=BuG=-Ing3rashu,B|_|G - Ing3rashu

Cu respect Ing3rashu
Sus In jos
Th3_SnAk3
keeper
keeper
Th3_SnAk3

MesajSubiect: re   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitimeMier Noi 26, 2008 5:24 pm

da mishtooo ultima ideee chiar fain si idea cu non-stop da ar fi mai bn dak am permite codatii k am vazut pe alte servere intrau codati si toti erau innebuniti jucau super numai actiune....... nu da ban pt asta sau sa imi iei keeperu da e adevarat
Sus In jos
Ing3rashu
lord
lord
Ing3rashu

MesajSubiect: Re: ... clanul serverului (#2)   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitimeMier Noi 26, 2008 6:24 pm

Snak3 dam id-ul de mess al tau
Cu respect Ing3rashu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ... clanul serverului (#2)   ... clanul serverului (#2) I_icon_minitime

Sus In jos

... clanul serverului (#2)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CARE E IP-U SERVERULUI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BuG.iDLe.rO |war3ft| :: Diverse-
Mergi direct la: