BuG.iDLe.rO |war3ft|
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

BuG.iDLe.rO | Warcraft III FT |

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

am o nelamurire ...????...!!!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Th3_SnAk3
keeper
keeper
Th3_SnAk3

Number of posts : 156
Localizare : suceva
Registration date : 10/08/2008

am o nelamurire ...????...!!! Empty
MesajSubiect: am o nelamurire ...????...!!!   am o nelamurire ...????...!!! I_icon_minitimeMar Oct 07, 2008 6:34 pm

am vazut si in lista cu admini si cand scrie tiger si scrie SLOT cum de se intampla ca pe server e admin???????
Shocked confused confused confused Angry
Sus In jos
TyGeR
god
god
TyGeR

Number of posts : 15
Registration date : 19/08/2008

MesajSubiect: Re: am o nelamurire ...????...!!!   am o nelamurire ...????...!!! I_icon_minitimeMar Oct 07, 2008 6:42 pm

slot am pe serv 1 admin pe serv 2. pe forum sunt trecuti cei cu slot si cu admin pe serv 1 nu pe serv 2 dar cine are admin sau slot pe serv 1 are si pe 2
Sus In jos
Rubyk
keeper
keeper
Rubyk

Number of posts : 236
Localizare : Bucuresti , Colentina
Registration date : 20/07/2008

MesajSubiect: Re: am o nelamurire ...????...!!!   am o nelamurire ...????...!!! I_icon_minitimeMar Oct 07, 2008 9:17 pm

bv
Sus In jos
http://rubyk-smq.hi5.com
Th3_SnAk3
keeper
keeper
Th3_SnAk3

Number of posts : 156
Localizare : suceva
Registration date : 10/08/2008

MesajSubiect: Re: am o nelamurire ...????...!!!   am o nelamurire ...????...!!! I_icon_minitimeMier Oct 08, 2008 2:41 pm

TyGeR a scris:
slot am pe serv 1 admin pe serv 2. pe forum sunt trecuti cei cu slot si cu admin pe serv 1 nu pe serv 2 dar cine are admin sau slot pe serv 1 are si pe 2

ok ok atunci ai dreptate... scz Shocked Surprised si mam mai uitat o data acolo si ai god
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: am o nelamurire ...????...!!!   am o nelamurire ...????...!!! I_icon_minitime

Sus In jos

am o nelamurire ...????...!!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BuG.iDLe.rO |war3ft| :: Diverse-
Mergi direct la: